top of page
Background 2.jpg

Har jag dött nog - Har jag dött nog, nog många gånger har jag dött bra nog, djupt nog...

Har jag dött nog, nog många gånger har jag dött bra nog, djupt nog, hårt nog med känsla nog lidelse nog, lust, ursinne, ångest, vansinne nog med storm, vrede, lidande, drama...styrka när är nog, hur många gånger är nog hur lång tid tar det att dö en bra död

och efter döden jaha, nu då? ganska störande, va? fjärran, avskild, övergiven, styv, stel och kall

med världens bästa bitch ansikte jag menar där är du ruttnar inifrån och på utsidan har allt stannat du är inte precis talför eller hur det är ju inte så att du kan prata eller röra på dig eller så det är ju inte så att du kan säga till personen jämte dig vad du vill, behöver eller hur du mår inte sant? du är död, borta, färdig, slut det är som om du har slutat med allt oavsett om du vill ha saker på det ena eller andra sättet du har fryst inifrån/halvvägs du har en bruten, trasig, strimlad, framtid du kan inte längre förändra saker, förändra dig själv eller din värld fixa hålet som blivit grävt du är död och nu då? Har jag dött nog...


Översättning Frank Bergsten
bottom of page